VAHINGON SATTUESSA

Kolhun tai kolarin sattuessa vakuutusyhtiöiden käyttämä ajanmukainen kolarikorjaamomme palvelee korjauksissa, sekä neuvoo vahinkoon liittyvissä kysymyksissä.

Vastapuolen ollessa aiheuttaja:
- vähänkin epäselvissä vahinkotilanteissa kutsu poliisi paikalle
- merkitse itsellesi muistiin vastapuolen tiedot, rekisterinumero, vahinkopäivä sekä vastapuolen vakuutusyhtiö
- huolehdi, että vastapuoli tekee vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä

Kun olet itse aiheuttaja:
- täytä vahinkoilmoitus oman vakuutusyhtiösi verkkosivuilla tai tee se soittamalla vakuutusyhtiöön
- kaikissa vahinkotapauksissa tarkastamme autosi vauriot korjaamollamme. Sinun ei tarvitse tarkastuttaa sitä vakuutusyhtiösi tarkastusasemalla

Varkaus- ja ilkivaltavahingot:
- tee ensimmäiseksi rikosilmoitus poliisille
- tee myös vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi. Lähetä rikosilmoituksen kopio vahinkoilmoituksen liiteeksi

Tuulilasivahingot:
- jos sinulla on voimassa oleva tuulilasivakuutus, selvitä vakuutusyhtiöstäsi tarvitseeko sinun täyttää vahinkoilmoitusta lasivahingosta. Jos ei, voit heti varata meiltä lasinvaihtoajan, me laskutamme lasin vaihdon suoraan vakuutusyhtiöltäsi, sinulle jää maksettavaksi vain omavastuuosuus
- jos tuulilasiin tulee kiveniskemä, mutta se ei halkea, on tuulilasi vielä mahdollista korjata. Yhteistyökumppanimme TN-Trading.fi auttaa tällaisissa tapauksissa. Useimmissa lasivakuutuksissa lasin korjaamisesta ei veloiteta edes omavastuuosuutta.
- mikäli sinulla ei ole lasivakuutusta, pyydä meiltä tarjous lasinvaihdosta.

Sijaisauto:
Valitettavasti meillä ei ole tarjota korjauksen ajaksi sijaisautoa. Mikäli kuitenkin vakuutukseesi kuuluu sijaisautovakuutus, voit varata vakuutusyhtiösi ohjeiden mukaan heidän käyttämästään autovuokraamosta auton, joka toimitetaan pihaamme valmiiksi ja saat sen käyttöösi samalla kun tuot oman autosi meille korjattavaksi.